ʻaoʻao-bg - 1

Nūhou

Ua hoʻonohonoho ke Kōmike Hoʻokele o ka Economic Development Zone i kahi hui noiʻi e hana i kahi kipa kūikawā i Chongqing Hongguan Medical.

Ua hoʻonohonoho ke komite hoʻokele o ka Economic Development Zone i kahi hui noiʻi e hana i kahi kipa kūikawā i Chongqing Hongguan Medical Equipment Company Limited i ka Tianhaixing Industrial Park o ka Economic Development Zone o Chongqing Municipality e hāpai i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana pilikino ma ka pou -wā maʻi ahulau

E mālama i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana pilikino, e hana maikaʻi i ke alahaka aupuni a me ka ʻoihana

Ma Iune 20, ua hoʻonohonoho ke komite hoʻokele o ka Economic Development Zone i kahi hui noiʻi no Chongqing City Economic Development Zone Tianhaixing Industrial Park Chongqing Hongguan Medical Equipment Co. iā Kuhina Li Qiang, "ʻoihana maikaʻi i nā ʻoihana pilikino, e kūkulu i kahi pilina maikaʻi ma waena o ke aupuni a me nā ʻoihana" manaʻo.Hōʻike lākou a pau i ke koʻikoʻi i pili i nā ʻoihana pilikino.

20230627102721770

ʻO ka maʻi maʻi ʻekolu makahiki ua paʻakikī i nā ʻoihana pilikino i kā lākou ʻoihana a paʻa ko lākou ulu ʻana i kahi kūlana paʻakikī.Pehea e kōkua ai i nā ʻoihana kaulana i waho o ka pilikia i kēia manawa he mea hopohopo no kēlā me kēia.

I mua o ka ʻoiaʻiʻo o ka makemake o ka home e hoʻopiha ʻia a hoʻonui nui ʻia ka mana hana hale, e paipai ana i nā ʻoihana e hele i waho me kā lākou waiwai a me nā hōʻailona ʻo ia ka hopena maikaʻi loa i ka hāʻule ʻana o ka hoʻokele waiwai o kēia manawa a me ka overcapacity koʻikoʻi.

Pehea e kōkua ai i nā ʻoihana pilikino e hele mālie i nā ʻāina ʻē, e kiʻi i nā kauoha mai nā mākeke ʻē aʻe a komo i ka hoʻokūkū ʻoihana honua he pilikia o nā manawa e pono ai e hoʻoholo.

I loko o ka lumi hālāwai o Hongguan Medical, Zhou Jinlian, ka luna o Hongguan Medical, a me Lou Ting Yun, ka luna nui, i hoʻolauna i ka hui noiʻi i ke kūlana o kēia manawa o ka ʻoihana a me nā pilikia o ka ulu ʻana o ka ʻoihana.Ua alakaʻi nā lālā o ka hui noiʻi i nā kūkākūkā ma ka pūnaewele a me nā hoʻololi e pili ana i ka ʻike noiʻi, a hāʻawi i nā manaʻo kūpono no ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻokele waiwai o nā ʻoihana pilikino.

20230627102808645 20230627102831634

ʻO ke kōmike hoʻokele wahi ākea o Chongqing Hongguan lāʻau lapaʻau Co., Ltd. kipa, i ka ʻike holoʻokoʻa o ke au o ka maʻi ahulau o nā ʻoihana hana pilikino ponoʻī a me nā pono maoli o ka hoʻomohala ʻana i ke koʻikoʻi koʻikoʻi. "mālama i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana pilikino, kūkulu i kahi pilina aloha a maopopo ma waena o ke aupuni a me ka ʻoihana" hoʻokō ikaika.


Ka manawa hoʻouna: Iune-28-2023