ʻaoʻao-bg - 1

Nūhou

Ua lanakila ʻo Chongqing Hongguan Medical Equipment Co., Ltd. i ke poʻo inoa o ka hui alakaʻi o Chongqing Chamber of Commerce for Import and Export.

Ma ka lā 25 o Dekemaba, ua mālama ʻo Chongqing Chamber of Commerce of Importers and Exporters (CCCIE) i ka "Kolu ʻAha o CCCIE a me 2023 General Meeting".ʻO ka Hope Meia mua o ke Aupuni Municipal a me ke kākā'ōlelo o ka Chamber, ʻo Wu Jianong, ka Hope Luna Nui o ka ʻAha Kūkākūkā Kūkākūkā o ka poʻe Municipal People's Political Consultative Conference a me ka Luna Hoʻokele o ke Kōmike Kūkākūkā Kūkākūkā o ka Chamber, ʻo Li Jianchun, Hope Luna Hoʻokele o ke Komisina Kālepa o ke Kaona, Xu Xincheng, a me ka Hope Luna Nui o ke Keena Kalana o Kina a me New Zealand, Sun Xiyong, a me na alakai e ae o ke aupuni, na kula a me na ahahui kalepa, a me na lunamakaainana o na hui haole ma Chongqing a me na oihana o na ano a pau.

信图片_20231227090451

信图片_20231227090431信图片_20231227090455

I ka wā e hiki mai ana globalization 2.0, Hongguan Medical e hoʻomau i ka hoʻolaʻa ʻana iā ia iho i ka hāʻawi ʻana i nā mea lapaʻau kiʻekiʻe kiʻekiʻe i kā mākou mea kūʻai aku a hoʻolaha i ka holomua a me ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana.Ma ka hana pū ʻana me nā hoa mai nā ʻano like ʻole o ke ola, ke manaʻoʻiʻo nei mākou hiki iā mākou ke hoʻokō i nā manawa kūpono a me nā luʻi o ka honua a hoʻokō i ka hana hou a me ka hoʻomohala mau.Mahalo nui mākou i ka Chongqing Chamber of Commerce of Importers and Exporters no ko lākou ʻike ʻana a me ke kākoʻo ʻana iā Hongguan Medical Equipment Co., Ltd. a e hoʻohana mākou i kēia ma ke ʻano he kumu hoʻoikaika e hoʻomau i mua o mākou i ka wā e hiki mai ana a hoʻolaʻa iā mākou iho i ka ʻoihana mālama olakino ma Kina. a puni ka honua!

 

Manaʻo ʻo Hongguan i kou olakino.

E ʻike hou aku i ka Hongguan Product→https://www.hgcmedical.com/products/

Inā loaʻa nā pono o nā mea lapaʻau, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

hongguanmedical@outlook.com


Ka manawa hoʻouna: Dec-27-2023